• Ατομική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων και Εφήβων

 • Ομαδική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

 • Συμβουλευτική Γονέων

 • Online Ατομική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

  Η Online ψυχοθεραπεία (μέσω Skype) έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη σε ανθρώπους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή σε μικρές κοινωνίες που δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Επίσης έχει αποδειχτεί ωφέλιμη σε αυτούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία δεν τους επιτρέπουν να μετακινηθούν ή σε άλλους που ταξιδεύουν συχνά. Παρ’όλα αυτά θα προτιμούσα (αν είναι εφικτό) η πρώτη μας συνάντηση να γίνεται από κοντά έτσι ώστε να αξιολογήσουμε τις συνθήκες και να διαπραγματευτούμε τους όρους της θεραπείας μας.

 • Συμβουλευτική και Θεραπεία Ζεύγους

 • Εκπαίδευση Ενηλίκων

  Ομιλίες, Σεμινάρια και Εργαστήρια σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, συλλόγους, κλινικές κλπ.

 • Κλινική Εποπτεία Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας

  (Υπαρξιακής Προσέγγισης)

 • Ειδική Αγωγή

  η υπηρεσία παρέχεται από τους ειδικούς συνεργάτες του κέντρου Λόγος Ύπαρξης

 • Λογοθεραπεία

  η υπηρεσία παρέχεται από τους ειδικούς συνεργάτες του κέντρου Λόγος Ύπαρξης

 • Εργοθεραπεία

  η υπηρεσία παρέχεται από τους ειδικούς συνεργάτες του κέντρου Λόγος Ύπαρξης

 • Ψυχοθεραπεία - Παιγνιοθεραπεία Παίδων

  η υπηρεσία παρέχεται από τους ειδικούς συνεργάτες του κέντρου Λόγος Ύπαρξης

Θέματα και δυσκολίες που μπορούμε να δουλέψουμε μαζί, μεταξύ άλλων:

Δυσκολίες του άγχους και αγχώδεις διαταραχές, δυσκολίες και διαταραχές της διάθεσης, φοβίες, διαταραχές της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Επίσης, αυτογνωσία, αναζήτηση και δημιουργία νοήματος, ανάπτυξη δεξιοτήτων και ενσυνειδητότας σε ζητήματα που αφορούν τις επιλογές και την ευθύνη, ζητήματα μοναξιάς, ζητήματα απώλειας και πένθους, ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και της φροντίδας του εαυτού.

Ψυχοσεξουαλικές δυσκολίες, ψυχοσωματικές δυσκολίες, ψυχολογική υποστήριξη χρόνιων σωματικών παθήσεων, ψυχοσυναισθηματική κόπωση, δυσκολίες και διαχείριση γάμου/διαζυγίου, συμβουλευτική γονέων μεταξύ άλλων.

Γενικές Πληροφορίες για τις συνεδρίες:

Οι ατομικές συνεδρίες διαρκούν 50 λεπτά και αυτό που προτείνεται συνήθως είναι να διεξάγονται μια φορά την εβδομάδα. Οι ομαδικές, οικογενειακές και θεραπείες ζεύγους διαρκούν 90 λεπτά σε αντίστοιχη συχνότητα.

Ωστόσο οι όροι που αφορούν την συχνότητα, τις τυχούσες ακυρώσεις, καθυστερήσεις, τον τρόπο πληρωμής παραμένουν ευέλικτοι έπειτα από αξιολόγηση και θα συζητηθούν/συμφωνηθούν κατιδίαν στην πρώτη μας συνάντηση.

Η προσωπική μου πεποίθηση είναι πώς η ψυχοθεραπεία δεν πρέπει να αφορά τους λίγους και κατέχοντες, ειδικά σε μια εποχή σαν αυτή που διανύουμε. Γι αυτό το λόγο διαθέτω κάποιες περιορισμένες και πολύ συγκεκριμένες ώρες του προγράμματος μου (κυρίως πρωινές) προσφέροντας  εως και 25% έκπτωση (low-cost therapy) σε ειδικές κατηγορίες πελατών/θεραπευομένων όπως είναι οι άνεργοι, οι φοιτητές και οι πολύτεκνοι. Παρ’ όλα αυτά ρωτήστε με τηλεφωνικά ή μέσω email σχετικά με την διαθεσιμότητα των ωρών αυτών.

Δέχομαι μόνο κατόπιν ραντεβού:

Ηρώων Πολυτεχνείου 75, Πειραιάς
Τηλέφωνο Γραφείου: 210-4285650
Κινητό Τηλέφωνο: 6932 210931
Email: info@dsourelis.gr

Επιστημονικός Διευθυντής: