Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε άρθρα ή αναδημοσιεύσεις άρθρων που γράφω ή συμμετέχω. Επίσης κατά καιρούς θα φιλοξενώ και άρθρα αξιόλογων συναδέλφων σχετικά πάντα με θέματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας (μετά από σχετική έγκριση τους). Η ενότητα αυτή θα ανανεώνεται συχνά.

 • Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα των προγραμμάτων ψυχικής και κοινοτικής υγείας του πανεπιστημίου Αιγαίου. Το άρθρο διαπραγματεύεται διάφορες οπτικές πάνω στο αίσθημα και την έννοια του άγχους κατά την διάρκεια των διακοπών.
 • Το παρακάτω άρθρο αποτελεί μια συνοπτική οπτική στο διαζύγιο των γονέων και τις πιθανές επιδράσεις του στο παιδί . Δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα των προγραμμάτων ψυχικής και κοινοτικής υγείας του πανεπιστημίου Αιγαίου.
 • Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό άρθρο μου σχετικά με την επιλόχειο κατάθλιψη.
  http://aboutwedding.gr/2014/09/05/epiloxeia-katathlipsi/
 • Το παρακάτω είναι απόσπασμα από ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σε διάφορα ηλεκτρονικά έντυπα σχετικά με την οικονομική κρίση στην χώρα μας και το αν θα πρέπει και πώς οι γονείς να μοιράζονται τους σχετικούς προβληματισμούς με τα παιδιά τους. Το άρθρο είναι γραμμένο από δημοσιογράφο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων η οποία ζήτησε την παρέμβαση και την συμβολή μου. Παραθέτω την αναδημοσίευση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ‘Ημερησία’ :
  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27201&subid=2&pubid=113185911
 • Άρθρο δημοσιογράφου του exitnews.gr σχετικά με το διαζύγιο και τη σχέση των γονέων με τα παιδιά τους. Ζητήθηκε η επιστημονική συνεισφορά μου.
  http://www.exitnews.gr/pos-prepei-na-antimetopizoun-to-diazigio-oi-goneis-se-schesi-me-ta-paidia/
 • Άρθρο δημοσιογράφου του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Ζητήθηκε η επιστημονική μου συμβολή. Δημοσιεύτηκε σε πολλά ηλεκτρονικά έντυπα μεταξύ άλλων και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ‘Το Ποντίκι’:
  http://www.topontiki.gr/article/65651/apogoiteymenoi-oi-neoi-apo-tis-epaggelmatikes-toys-prooptikes